En sommarkväll i Helsningborg vid havet förra sommaren så fotograferade jag min kära syster och blivande man Kaare som bestämt sig för att gifta sig i år. Det hade hunnit blivit rätt mörkt. Tack och lov för mitt 50 mm /1,2 objektiv. Alla bilder ser ut som det är på dagen, men med lite annorlunda ljus. Jag älskar bilderna på dem. Men så älskar jag ju min syster också. Lillsyster… som ska gifta sig den 10 juli i år i Malmö där de bor. Det börjar närma sig bröllopet så jag tycker det är passande att lägga ut lite bilder på dem så länge…  Ska du gifta dig i sommar och vill testa på att plåtas tillsammans innan själva bröllopsfotograferingen så gör en Kärleksfotografering… Bokar du bröllopsfoto av oss så får ni reducerat pris på en sådan fotografering. 🙂

Med kärlek /Jenny
jenny-puronne-jansson-india-love8

jenny-puronne-jansson-india-love2
jenny-puronne-jansson-india-love3
jenny-puronne-jansson-india-love5
jenny-puronne-jansson-india-love4
jenny-puronne-jansson-india-love6

jenny-puronne-jansson-india-love7

jenny-puronne-jansson-india-love1