”USB blev ju så snyggt på väggen.”

Jag har alltid sålt digitala filer. Efter 15 år med studio så har jag kunder som kommer tillbaka och inte gjort något med bilderna i sin investering. Jag har beslutat att höja priset på digitala filer och sälja mer produkter av det bästa på marknaden. Köper du produkter får du köpa digitala filer till 50% eller så ingår de i vissa paket.

Det är också så att ju mer jag jobbar med konstnärliga bilder och lägger mycket tid på bilderna så blir priserna också högre. Mitt mål är att ni ska få unika, konstnärliga bilder som är glädje för flera generationer.
Att ta bilder hos mig är en investering, en upplevelse, minnen.
Jag lägger minst 10 timmar på varje kund, vilket gör att jag endast har 2-3 tider i veckan där jag fotograferar.
Resten av tid går till administration, som mail, ekonomi, skapande av mina konstbilder och till tävlingar.

Jag längtar efter hösten och få skapa konst med alla som kommer. Jag vill att varje kund är min modell. Jag vill skapa bilder på varje fotografering som det vore till en tävling.

För att knipa de få tider jag kommer att lägga ut, så rekommenderar jag att ni bokar i god tid.

Allt gott
Jenny Puronne