I helgen som var så plåtade jag Caroline och Jörgen. Först var vi i Tyresö slottspark. Det började småregna nästan direkt då vi klev i parken. SEn blev det så många droppar att vi plåtade under tak utanför Tyresö Slottskrog. Där de flesta bröllopsfotografer tagit sina bilder någon gång i parken. Men stället är perfekt om det regnar, snöar … I vilket väder som helst kan man plåta där. Tur att vi bor så nära.
Efter vi haft porträttfotografering på dem, så åkte vi vidare till Mariefred där vigsel samt festen skulle vara. Det spöregnade hela vägen. Trist.
I kyrkan var det mörkt och det blev rätt pressade bilder. Men det kan bli läckert också när de är gryniga. Vad tycker ni?
När riskastningen skulle ske var det inte mycket som var torrt.. Jag hade inte min assistent med, och inget paraply!! Jag har alltid ett vitt paraply i bilen för brudparen och ett annat. Men denna dag hade jag tagit min mans bil eftersom jag inte hade lysen på min den här dagen! Tur att det fanns underbara gäster som höll paraplyer över mig. Tack snälla! Kameror och objektiven droppade lätt… och jag bara höll tummarna och tänkte kärleksfulla tankar 😉

Tack Jörgen och Caroline för att jag fick äran att dokumentera ert bröllop. Ni är fantasiska! /Jenny
Vigsel ring och en ros

Porträttfotografering i Tyresö SlottsparkUnderbara bilder från Tyresö Slottspark på dagen innan vigseln i Mariefred. Det började regna här och brudparet fotograferas mestadels under tak och jag står utanför…
Porträttfotografering i Tyresö SlottsparkDans och kärlek… Härliga färger. Höstbröllop är så mustiga och vackra. Men vädret kan ju vara lynnigt…
Salut Porträttfotografering i Tyresö SlottsparkSaluut!
Vigsel i Mariefreds kyrka
Vigsel och bröllop i Mariefreds kyrka
Vigsel och bröllop i Mariefreds kyrka

Inte kul för ett brudpar med sådant ruskväder. Det är inte många brudpars drömmar att himlen öppnar sig och det är kallt. Men jag tycker att känslan finns av lycka ändå… Det var en otrolig stämning och alla gäster hade något att tala om.