Här kommer fortsättningen på Pia och Magnus bröllop från den 12 februari. Normalt tar jag ut 60-80 bilder att redigera. Porträtten redigerar jag alltid extra noga, och skapar bilden som jag vill ha den. Jag kommer med ett eget inlägg bara med före och efterbilder senare. Det är kul att se hur förändrad en bild kan bli. I mina ögon mycket bättre och min stil. Min stil just nu. Den här fotograferingen tog ja ut långt över 120 bilder för att redigera. Fast jag var tvungen att ta bort en del jag också tyckte om.
Vid ett tillfälle dalade det ner vackra snöflingor från ett träd som gnistrade som stjärnor bakom Pia. Hm.. man kanske ska skaka lite lätt så att vi får lite mer snö? Sagt och gjort så fick jag hjälp av Uffe Ringblom som var med som assistent och andrefotograf. Men det blev inte som vi tänkt oss utan Magnus fick ett helt lass över sig. Innan vigsel och allt. Tur att det inte var Pia som fick lasset. Men oj, vad vi kunde skratta…”asgarva”..åt det hela. Sådant oväntat får mig verkligen att älska mitt jobb och att få till dessa annorlunda bilder. Ni ser på bilderna med det magiska motljuset att det inte var så svårt att få tårar i ögonen. Jag var superglad, sa magiskt hundra gånger och nästan ville gråta på samma gång. Jag är så tacksam att jag fick fotografera er dag, Magnus och Pia!

Senare på kvällen var det mingel och bubbel i Tyresö slotts vinkällare innan ett stort fyrverkeri intog himlen. Efter det var det dags för middag inne i Tyresö Slottskrog. Där träffade jag härliga Hanna som alltid är så härlig med personal. Tidigare fotograferade jag matbilder till flera nummer av Tyresö Magasinet där.
Ok, nu ska jag inte prata på. Här kommer bilderna

/Jenny