Tillbaka från tre månader i Thailand. Hemma med ny energi och en bok full av skisser på nya idéer. Följ Slottstudion på Facebook för “Model call”
Det behövs ett gäng modeller i alla åldrar och skapa tavlor och bilder.

När jag var i Thailand fick jag här hemma utmärkelsen “Årets kunturpersonlighet 2017”  i Tyresö. Tack vilken ära!
Jag fick också veta att jag är i top tio i porträtt och final i World photographic Cup. Helt fantastiskt!

Och sen i final i porträtt och digital illustration i European photographer of the year, där jag fick Silver Camera i porträtt och kom på femte plats i Illustration/Fine Art. Allt efter mina fotograferingar förra året med modeller. Kontakta mig om ni är intresserade av att vara med i projekt och skicka in bilder. Alla åldrar och utseenden!

Nu tar jag tag i bokningar som bokades när jag var borta, men det finns tider kvar. För att hålla en sådan hög kvalitet som möjligt och ge alla kunder den tid av redigering och bildvisning som behövs tar jag max 5 fotograferingar per vecka. De sprids ut under olika dagar för att alla ska kunna. Men bara under samma dag. Tex måndagar vecka 15, tisdagar vecka 16 osv. Hör av er så hittar vi den tid som passar er!

Nu kör vi världens bästa vår och år! Välkomna att boka. Jag är “hungrig” på att skapa vackra bilder som är minnen och konst för livet i generationer.

Young inside, porträtt topp tio World Photographic Cup, Årets bild porträtt SM, Excellence Award European Photographer of the year, Finalist One Eyeland Photographer of the year, Honorable mention, IPOTY International Photograher of the year.

Young inside porträtt

Young Inside