Det är så utvecklande att få testa lite nya tekniker och få andra vinklar på fotografering. Jag älskar det naturliga ljuset och skapar oftast bilder med reflexskärm. Men den där blixten som mest ligger i väskan och ger sånt ljus jag inte gillar. Måste lära mig lite mer om den. Resultatet blev spännande bilder med kontraster, där bakgrunden syns mer och även ett naturligt ljus.

Jag har experimenterat lite med olika färger i photoshop. Se resultatet… rätt lik min stil men ändå inte. Fick den manliga modellen att se lite ”vampire” ut….
De som höll i seminariet var Cody och Mike från Tri Coast Photo i Texas sen var det Jenny Bladh på Scandinavian photo som ordnade allt.. Tack Jenny!

workshop-ettl-vimpyres

workshop-ettl-2


workshop-ettl-1

workshop-ettl-3
workshop-ettl-

Cody alias ”lammkött”  Jag sa: ”you have to write lammkott, an o with out a prick” in your e-mail… Det blev tyst… Vadå,.. Jag visste inte vad det betydde!
Nu vet jag och då blev det ännu roligare! *asg* Lammkött utan en penis….! haha… 🙂 Det bjuder jag på… 😉