Åh, vad det känns i hjärtat. Detta är mina barn! Jag fullkomligt älskar att fånga ögonblick av kärlek mellan alla människor. Under en fotografering av mina egna barn som började när jag insåg att körsbärsträden var i sin sista blom redan, tog jag ut dem på en liten utflykt en kväll mitt en vardag. Det gäller att passa på när man ser att vädret är magiskt och att naturen är sin bästa blom. Jag älskar den här årstiden med hela sommaren framför oss.
Ofta när jag fotograferar mina egna barn tar jag hellre ett par få bilder än inga. Det kan räcka med tio minuter innan de tröttnar och vill göra något annat. Just denna kväll längtade barnen ut för att klä sig i vita kläder och åka till Tyresö slottspark och omgivningar runt slottet. Jag behövde aldrig säga hur de skulle göra framför kameran. De bara var sig själva och njöt.

Efter en stund i Tyresö Slottspark efter att ha tagit lite bilder så hände detta helt magiska i mina ögon. De är så lyckliga av stunden att de visade varandra sin ömhet genom en puss, som min son Adam alldeles lyckligt gav. De strålade av kärlek till varandra som jag hoppas ni alla känner utav dessa bilder. I mitt tycke är det absolut de bästa bilderna jag tagit i mitt liv. Ever. Och så är jag partiskt att det just är mina älsklingar på bilderna såklart. Jag stod en bit i från med ett objektiv på 70-200 mm. Då kommer man nära utan att störa. Här är bilderna i ett bildspel. Klicka på ikonen längre ner så få ni upp en helskärm på bildspelet.
Kärlek till er alla / Jenny  OBS DET ÄR MUSIK i bildspelet. Stäng av musiken på datorn om du inte kan ha ljudet på. Men ljudet gör bilderna ännu bättre 😉

Bildspelet fungerar inte i phone, utan du får klicka på next. Gå gärna in på datorn och se dem 🙂