Underbara bröllopsommar och den glädje som smittar av sig. Min sommar består av ett rus efter att ha fått all kärleksenergi och pirr efter en fotografering på bröllop.
Den sitter kvar genom alla dessa tusentals bilder som ska gås igenom.

Den 11 juli fotograferade jag Sofie och Thomas från morgon till natt i 17 timmar. Vilket resulterade i 3000 bilder.
Men underbara bilder! Jag lovade att snabbt välja ut de 100 bästa. Men det har tagit en liten evighet, med ett par dagars ledighet med mina barn i Dalarna. Men nu är de valda och kommer att bloggas under måndagen! Men här kommer nu den första bilden, en liten ”sneak peak” så länge. Jag bara ler när jag ser deras bilder under redigeringen. Men det gör jag med alla brudpar, så bröllopskänslan av kärlek följer mig genom hela sommaren. Och jag är så tacksam. Tack för att ni väljer mig som fotograf er stora dag! <3 / Jenny Bröllopsfotograf Jenny Puronne Slottstudion

Bröllopsfotograf i Stockholm, hammarby sjöstad, långholmen, Skeppsholmen