Jag har fotograferat Lili i många år. Kameran älskar hennes ansikte i mitt och Angelicas tycke. Hon är för mig som en svensk manga tjej! I framtiden önskar Lili få jobba i Japan dit hon har rest och har vänner. Jag tycker att modell i Japan skulle passa perfekt. När jag skulle ta bilder till Lilis portfolio så såg jag framför mig att hon skulle vara nordisk vintervacker i motljus med snöflingor. Vi hade redan bokat fotograferingen flera veckor i förväg. Döm om min förvåning när solen tittade fram och vackra snöflingor dalade… Oj vad jag gick loss och var lyrisk. Ordet magiskt är ett ord jag använt mycket den här vintern. Visst är det kallt och man får skotta snö. Men vilka vackra dagar jag skådat!
Lili jobbade också som vår brudmodell på bröllopsmässan i Nacka factory i januari i år. Här kommer ett gäng bilder på Lili både från studion och från mässan.
/Jenny Puronne Jansson