Det är härliga tider just nu. Augusti är det nog alltid mest att göra. Mellan alla bröllop varje helg, så är det många tillbaka från semestern som vill ta fina bilder.
I dag fotograferade jag Lucas och Axel i Tyresö slottspark. Fördelen att vara ute är det befintliga vackra ljuset och att jag inte behöver vara så nära ett blygt barn. Vi promenerar ofta en liten stund och jag skojar och kontaktar barnet utan att ta bilder med kameran först. Jag har så lätt för att skratta, speciellt åt mig själv då jag försöker roa olika åldrar. Det räcker att säga pruoch korkodilfis till en femåring, medans att bara ha roliga ljud och pip och små pruttljud får den glada babyn att skratta. De tittar så roat i kameran ett par sekunder och PANG, så är bilden där. Sen leker de en stund till sen kommer den tokiga fotografen igen med sina ljud, sånger och lekar. Det var länge sen jag slutade skämmas för föräldrar. De blir ju glada att jag anstränger mig, övertalar jag mig själv att barnen blir roade och glada! När jag är klar med fotosession så har jag fått nya små vänner som vill leka mer… Mitt jobb är härligt. Och det ska vara roligt att bli fotograferad och minnas att den fotografen vill jag träffa igen! Eller ha så roligt i studion att man vill tillbaka, för där hade man så kul!
Här är resutatet av vår härliga stund i Tyresö slottspark den 23 augusti 2010.

100823-5

100823-1

100823-2


100823-6

100823-7

100823-4

100823-3