I helgen var det kanonväder och vackert så att det gjorde ont vid Hölick i Hudviksvall. Jag åkte redan på fredagen till Lena för att vara där på morgonen när hon skulle göra ordning sig.
Lena gjorde sin egen bukett och tärnornas. De blev fantastiksa. Vi hade supermysigt på kvällen innan, och pysslade med vigselprogram och bordshäften. Båda två är nattugglor…
På morgonen sken solen och vi hade en av augustis varmaste dagar! Svetten lackade i kyrkan.
Lenas och Börjes bröllop går nog till historien i min bröllopskarriär… Det är inte heller varje bröllop jag är med till slutet. Jag gick nog och la mig sist.. men så är det alltid när jag har kul!
Här blandades det med bilder i solnedgången i sanden, festen på restaurangen tog redan slut vid 22… Inte för att vara slut, SLUT utan nu började den! Alla samlades på campingen i närheten där de flesta bodde på natten.
Barbordet dukades och alla satt runt elden… Killarna från motorcykelklubben “moonade” och jag fick en skön bild med en bils strålkastarljus som enda ljuskälla… Jag vägrade blixt hela natten och körde med mitt 50 mm objektiv 1,2 och rätt pressad ISO. Det blev så mycket bilder från bröllopet som nu ligger i datorn. Så räkna med att många kommer att hamna här i omgångar!
Kram alla! Nu ska jag fortsätta hela veckan med dessa bilder och bara flina med hela ansiktet. Det är ett nöje att leva med bröllopet en vecka till! Men det är nu jobbet börjar. Att välja ut och organisera mappar /förberedelser/vigsel/porträtt/efter vigsel och mingel/middagen/natten… ojoj!  Tusentals bilder och några filmer.
Kärlek till er alla
/Jenny
100813-1