Här kommer fler bilder från Johanns och Bo´s bröllop i Småland från den 21 augusti. Eftersom så många gäster bara läser på engelska skulle jag vilja skriva texten på engelska. Men det är så roligt när google translate skriver bättre engelska än min, men ändå blir helt fel! *skratt* Fast jag tycker det låter superbra…det är det som är det värsta! 😉
Här kommer lite av förberedelserna från dagen. Det var fullt upp med påklädningen på vandrarhemmet, där också barnen var med. Julia Farkas på caramiaweddings.com filmade. Hon hade även sin far och bror med under dagen, så att de var tre som filmade. Många timmar att klippa ihop då det filmades hela dagen. Vi hade jätteroligt tillsammans Julia och jag. Hon var rätt sugen på att fotografera Johanna och Bo också, som hon gör annars.
Nu är alla tusentals bilder jag valt redigerade från dagen. Jag hade svårt att gallra bort, även om också flera tusentals bilder är borta. Nu har Johanna och Bo sin dag dokumenterad. 
Lycka till med allt önskar jag er!
/Jenny

100821-9
100821-10
100821-11
100821-12
100821-13Middagen och dukningen i Salsnäs, Målilla, Hultsfred i Småland
100821-14Vad viskar Bo till sin fru?
Promenad bland majsfälten.