GDPR, hur gör jag på Slottstudion?

Jag har inga maillistor eller kunddatabassystem där jag skickar utskick automatiskt. Mitt mål är att samla alla adresser och telefonnummer som jag har på de papper som skriv på när ni kommit till studion som ett underlag för framtida utskick där ni får godkänna om ni vill ha nyhetsbrev av mig. Det är något som jag aldrig tagit tag i men velat att göra. Det gör det också enkelt just nu med reglerna att ingen är registerad digitalt och ligger i system digitalt på nätet.
De som skrivit på redan för att jag får visa bilderna kvarstår som det. Ni som inte skrivit på berörs inte.
Vill ni inte att jag har kvar era bilder som en backup för framtiden om ni saknar era bilder är ni välkomna att höra av er. Annars så står det i mina avtal att jag sparar alla bilderna för backup så länge det går.
Det är mycket att sätta in mig i just nu, men ingen behöver vara orolig att jag har era namn och skvalpar på nätet.

Ha en mycket fin dag!
Jag håller på att uppdatera med inlägg och bilder men i min kreativa värld så glömmer jag bort att lägga ut mer i sociala medier och på hemsidan.

Allt gott

Jenny