Tack alla kunder för 2017 och alla tidigare år. Jag är så tacksam att få varit en del av ert liv för en stund och fångat er på bild som ni bevarar i generationer framöver.

I går kom mitt yrkesbevis. Gesällbrevet. En gång per år delas det ut högtidligt i Stadshuset, så jag får vänta till den 7 november 2018. Då är det en ceremoni i Stockholm stadshus för alla hantverkare som tagit Gesällbrevet.

Detta år var fantastiskt på många sätt.

Jag kom på andra plats i porträtt SM och tog årets bild i porträtt. Detta ledde mig också till att få tävla med den i World Photographic Cup. Typ VM i fotografi där jag är uttagen till landslaget.

Jag hittade också tillbaka till min konstnärliga sida genom att jag i våras sökte modeller. Det satte i gång en kreativitet där jag skapar porträtt med blommor. Mer om det på min andra sida www.jennypuronne.com

Även på Facebook och instagram @jennypuronne_photoartist

Det blev även lite internationella priser med min bröllopsbild och min bild ”Seasons of gods”

2018 deltar jag i ett flertal tävlingar ute i världen. Håll tummarna!

Jag önskar er ett fantastiskt 2018

Jag är åter den 27 mars då jag lämnar Sverige för Thailand där min son ska gå i svenska skolan och jag ska samla inspiration att skapa konstbilder.

Ta hand om er

Jenny