Jag älskar bröllop. Ja jag har sagt det förr. Men jag tar på tok för många bilder. Eller kan man det? Jag är lika pirrig och lite lagom nervig innan varje nytt bröllop. Inget annat par och bröllop är det andra likt. Och jag vill fånga just deras dag och energi. Vi hade tur med vädret på Emilia och Lars bröllopsdag den 28 augusti. Men det blåste. Emilias slöja ville inte alls vara lugn. Det blev en nästan stressande faktor när också en vigsel började närma sig. Men vilket lugn som inföll sig, när vi hittade lä utanför kyrkan. Underbart. Och Emilia och Lars slappande verkligen av och släppte loss. Kameran bara älskade Emilia som var otroligt tacksam att fotografera. Visst ser man att vi har kul! Det kommer snart fler bilder från vigseln. Prästen var inte alls glad över en fotograf. Jag har respekt för prästens arbete och sa att jag kommer att röra mig mest under psalmerna när ändå gästerna är upptagna. ”Detta är en religös ceremoni, inget jippo”. Ja… vi kom ”överens” att jag skulle ta lagom med bilder.
Men prästens min var oslagbar, när brudparet dansade in till hög härlig musik i kyrkan. Härlig energi och glädje! Bilder på det kommer snart. Jag hoppas också att det kommer att finnas en länk att visa en film när de dansar in i kyrkan! Här kommer ett litet urval av de första bilderna. Fler kommer! Bilderna är tagna runt Dalarö kyrka och Dalarö strand.
/Jenny

100828-1
100828-2100828-3100828-4