Emelie och Farhad gifte sig i Frustuna kyrka i Gnesta. Efteråt så var festen i Södertuna slott. Jag tror att alla sov kvar och det var en fantastisk fest. Det dansades in i det sista… Blandade takter …
Emelie är min kusin och det var en ära att få plåta deras bilder och vara med under hela dagen. Från att hon klädde på sig klänningen tills de gick och la sig! Jag dansade med kameran i taket! 🙂
Min moster Brita var också där. Kul att ses och prata. Det var många härliga människor på bröllopet. Tyvärr var inte min man med då jag lämnade familjen på Öland för att fotografera och närvara. Vår barnvakt kunde inte ha barnen i sista stund pga av en olycka. Som slutade bra… som tur var ändå.

Frustuna kyrka

Frustuna kyrka

Vigsel i Frustuna kyrka

Vigsel i Frustuna kyrka

Vigsel i Frustuna kyrka Emelie och Farhad

Vigsel i Frustuna kyrka Emelie och Farhad

sodertuna_frustuna-1
sodertuna_frustuna3
En bild på mig och moster Brita också. Men hon ser ju ut att vara i min ålder 😉
sodertuna_slott2
Båda kusinerna, systrarna Emlelie och Nina. -Grattis syrran!
sodertuna_frustuna-4
sodertuna_slott1
Södertuna Slott
sodertuna_slott3
Vilda danser varvade med kärleksfulla danser och ballader. Underbart.