Magiska dag. Det går inte beskriva den här dagen mer än magisk. Kanske för att vi smitt planer tillsammans på en annorlunda fotografering. För att det blivande brudparet älskar att ha picknick och att jag som fotograf gärna vill att brudparet gör något de gillar för att fånga en äkta känsla. Dagarna innan gick jag loss totalt på att införskaffa rekvisita till bröllopsfotograferingen. När dagen kom var det strålande väder för att gifta sig utomhus under eken i Tyresö slottspark och att ha en picknick i det gröna. Jag och assistenten Eva kom ett par timmar innan och riggade med tyger i träden och lyktor hängande. Vi hade bullar, godis och bubbel som väntade på brudparet. Jag mötte upp dem och vi promenerade till platsen som kändes magisk. Och att de fick äkta känslor som bubblade framför kameran går inte att ta miste på. Jag känner deras kärlek så att det fyller hela mig! Första delen av bildspelet innehåller bilder från pickknicken, sen kommer de härliga bilderna bland tygerna för att sluta vid ängsgräset… Ta dig tid, luta tillbaka och uppfylls av deras kärlek. Bildspelet tar en liten stund. Men jag kunde inte välja bort en enda bild. Jag är tagen. Fortfarande 2 månader senare. All lycka till er Therese och Andreas! /Rosa fotografen Jenny

Det som gör dagen mer speciell om jag ska vara privat är att jag träffade min nuvarande stora kärlek samma kväll. Den 19 juli kommer att förbli även vår dag. Det hade jag ingen aning om denna dag. Men säkert var jag så uppfylld av kärleksrus att det måste strålat enormt när jag mötte honom. Mannen med stort M. <3 Det efter en månad som singel efter ett 20 år långt förhållande. Jag hade ingen avsikt att bli störtkär. Och det är en häftig känsla. Att känna kärlek i sig själv av att göra bra saker som ger positiv energi. Som att fotografera bröllop, vara sann mot sig själv, ge sig själv näring genom möten med människor som är bra, att röra på sig… många saker gör att man fyller sig själv av kärlek utan att vara kär i någon. När man sen träffar någon i detta tillstånd och blir kär på det så ser man stjärnor. Och där är jag just nu. <3

All kärlek / Jenny

Bilder kommer snart, tillsvidare visar jag det här bildspelet…