Här kommer äntligen Sofies och Thomas bilder. Och det blev inte direkt få när jag väl nu bloggar dem.
Jag började fotografera Sofie hos frisören kl 9 på morgonen i Hammarby sjöstad. Sen var jag uppe hos blivande maken Thomas och fångade deras förberedelser och smakade på deras goda pastarätt. Fast dagen är lång så är det fantastiskt att följa med en hel dag. Det är lättare att fånga känslan i luften och fånga det man ser och upplever så nära känslan och verkligheten man kan. Detta pirr i luften från skratt till tårar smittar verkligen av sig. Hela dagen är jag av samma pirrrande höga engergi. De flesta vet ju att om någon är arg så blir man lätt arg tillbaka. Skrattar någon länge kan man inte också låta bli att skratta. Känslor känns! Så är det bara. Kärlek känns den med. Under mina bröllopsfotograferingar går jag omkring och flinar och känner mig KÄR. I livet, mitt jobb och med allt. Det gör att man lätt jobbar 17 timmar utan att blinka. Klockan 01.30 blev jag dock ombedd att ta av mig kameran och dansa lite. Det hade skuttat länge nog i mina ben. För vilken fest och vilket drag!! Låtarna från www.deejays.se var grymma att dansa till!  Del 2 kommer med mer bilder… Kram / Jenny