Vackra bilder på Vichtoria och Fredrik kommer snart. Ska bara sova lite och bloggar mer i morgon! Så kan livet se ut för bröllopsfotografer ibland. Jag vet att de flesta av mina kollegor redigerar så att det glöder just nu och levererar bilder. I dag har jag avslutat två bröllop där jag påbörjat redigeringen i omgångar. Fantastiskt skönt! Nu blir kunderna glada 😉

Brudnäbbarna bröllopsfotografering

Brudnäbbarna bröllopsfotograferingBröllopfotografering i Tyresö slott och Tyresö kyrkaDans på Tyresö brygga Tyresö SlottsparkUnderbara barn

Tyresö kyrka

Tyresö kyrka

 Vichtoria och Fredrik gifte sig en fredag. Precis 10 år sedan de träffades.

Vigsel i Tyresö kyrka

Vigsel i Tyresö kyrkaUnderbara barn

 

Dans på Tyresö brygga Tyresö Slottspark

Dans på Tyresö brygga Tyresö SlottsparkFotografen själv "in action" Fotot taget av Pernilla Asplund. Min fantastiska assistent. Bilden jag plåtar syns till höger. Bröllopfotografering i Tyresö slott och Tyresö kyrkaHärliga barn på bröllop

Kärlek!

De övriga bilderna ser ni här i webbgallerier.

 http://www.slottsstudion.se/090828-vigselbilder/

http://www.slottsstudion.se/090828-portrattbilder/