Mia och Kjell är ”mina grannar”. Alla i området är grannar, fast det är säkert 4 km i bredd området… På morgonen blåste det nästan storm, men vädret var soligt, blandat med moln. Regnet låg i luften. På vägen vid Tyresö kyrka finns mängder av ogräset Ryssgubbe. Jag älskar det gula mot blå himmel, som finns på andra bilder här i bloggen. (jag blev så ledsen att kommunen”mörsat” ner allt innan midsommar, ”för att inte spridas för mycket” som de säger. Men vad gör väl det med så vackert ogräs?

Normalt plåtar jag alltid brudparen i Tyresö slottspark när de gifter sig i Tyresö kyrka. Men i dag bara kände jag att vi måste ta bilderna i vårt eget område på vägen till kyrkan. Vi började med bryggbilder på badplatsen, som kommer senare.. sen på en liten bro, kommer senare. Men vi avslutade bland ryssgubbarna. Visst är det fint!! Me like
Snart kommer fler bilder, men först väntar en veckans paus och ledig i skärgården. Lite bilder så länge:

Kram /Jenny

100612-1
100612-2

100612-3