Här kommer lite porträttbilder från bröllopet den 6 juli mellan Annica och Thomas. Annica har tidigare plåtat gravidbilder hos mig och sen tagit bilder till ”Save the date” kort. Här kommer porträtten och ett litet bildspel från alla bilder från dagen.
Annica började morgonen att göra i ordning sig på hotellet där festen skulle vara på kvällen i Frösundavik i Solna. Sen åkte tjejerna limousine till Tyresö Kyrka där vigseln var. Efter vigseln åkte paret med en vit Lambourgini ut mot Raksta i Tyresö.

Jag hade spanat in ängen under mina morgonrundor jag joggar. Jag vill ofta hitta nya ställen och vinklar. Ibland känner jag mig för hemma i Tyresö slottspark så jag kände att jag ville hitta något nytt. Och dessa vita höbalar som ser ut som maschmallows med den blå himlen med vita molnpuffar.

Vilken fantastisk dag!

Jag var med under hela middagen, alla vackra tal med både skratt och tårar och sen åkte jag när natten var ung och festen i full gång och jag fått de nygifta paret att dansa med varandra och brudens klänning av en kortare variant av brudklänning-

Lycka till fantastiska Annica och Thomas! <3 Ni är underbara
/Jenny