Utmärkelser och referenser

Årets bild 2017 Porträtt SM
Andra plats totalpoäng Porträtt-SM 2017
Alla bilder i tävlingen med diplom Porträtt-SM 2017
Andra plats Årets fotograf, Svenska porträttfotografer
Gesällbrevet, yrkesbevis Fotografyrket 2017
Finalist worlds best wedding photographer, One Eyeland 2017
Bronspoäng, International photograher awards, IPA. Digital Illustration
EP Kvalificerad European Photographer, diplom, 2016
Auktoriserad fotograf, Svenska porträttfotografer. Bevis på yrkesskicklighet och kunskaper
Fjärde plats Porträtt-SM 2016
Priser för 4/6 bidrag
Tredje plats, Årets fotograf, Svenska porträttfotografer 2016
Andra plats porträtt-SM 2014
Årets barnporträtt, Guld i barnporträtt, Porträtt-SM 2014
Silverplats Bröllopsporträtt

Min erfarenhet av fotografyrket grundar sig sen min barndom. Min far och farfar var båda fotografer och jag började tidigt skapa bilder i fotolabbet. Under gymnasietiden var jag fotograf åt COOP ungdomstidning och fotograferade Rock-Sm. Även fotograf och reportage åt Elevorganisationens tidning.

Det tog ända tills jag var 30 år då jag vågade mig på att starta eget som fotograf år 2000.

Sen dess har jag fotograferat familjer och barn i studion som jag började med hemma, till företag. Det största uppdrag jag haft är att fotografera hela Veolias bildbank. Veolia hade på uppdrag då av SL att köra tunnelbana, spårvagnar, tåg och bussar i Sverige.

Annars är det uppdragsgivare av diverse stora och små företag. Allt från kläder, smycken, produkter, event och annat.
Men framför allt är jag bäst på porträtt och människor och det jag jobbar med helst.

Vill ni veta mer så fråga mig gärna!

 

G i l l a   o s s   p å   F a c e b o o k