På auktoriseringskurs för fotografer i Göteborg

Jag är med i svenska fotogruppen. I den gruppen får endast fotografer vara med som lever på sin fotografering och har en studio.
För att kunna auktorisera fotografer vill man se att vi behärskar många grunder. Så vi ska gå på kurs fyra ggr och göra uppgifter som visar att vi kan. 🙂
Den första kursen var om ljus och blixtar med Johan Westin. En guru i ljus. Vi skulle ge prov på tre olika blixtbilder. Intensiv kurs. Nu har vi gått digital bildbehandling med gurun Stefan Olsson. Jag är i Göteborg med många andra fotografer från Sverige. Så kul. I morgon har jag kurs i utskriftshantering. Spännande. Så här sitter jag en lördag och photoshoppar. Det är ett rent lördagsnöje för en fotograf. 🙂
Trevlig helg!
Här är lite bilder jag redigerar inför en bildvisning. Jag älskar bilden sim jag tog efter fotograferingen när hon blev så fascinerad
över pussbilden.

20140412-163332.jpg

20140412-163400.jpg

20140412-163412.jpg

G i l l a   o s s   p å   F a c e b o o k !
B L O G G