Liten lunch med Christel Dopping

I dag träffade jag min vän Christel Dopping. Vi hade som vanligt ett inspirerande möte och lunch som själasystrar. Och eftersom jag hade kameran med mig tog jag några bilder på Christel bara för skoj. Hon har en enorm utstrålning som lyser i hennes ögon varje möte jag har och jag ville fånga det på bild också. Jag fick ett gäng underbara bilder.
Christel skriver mycket och har skrivit många böcker tillsammans med andra. Sen jobbar hon som psykosyntesterapeut som är en fantastisk form av behandling. Se hennes hemisda här: Dopping.se

Vi pratade mycket om hur jag älskar att fånga känslan i bilder, det jag själv upplever när den jag fotograferar känner något.Som fotograferingstekniken Beloved. Jag vill så gärna att hon ska prova med sin älskade så jag får testa lite mer av tekniken. Men bara under vår fotografering så fick jag Christel att tänka på saker som gör henne lycklig och glad och det gör sådan skillnad i ögon och mötet mellan oss när jag tar bilden. Ja, helt magiskt faktiskt. Tack för i dag kära Christel. Vi ses snart igen! <3

G i l l a   o s s   p å   F a c e b o o k !
B L O G G