I dag är det bildvisningar och fotograferingar

I dag kom det babyn med sina syskon och fotograferade sig. En hel syskonskara kom och tog bilder. Helt fantastiskt gick det. De lyssnade så på mig och vi lekte oss fram. Alla hade jeans eller jeanskjol och vita toppar och så var de barfota. Jag kan inte visa bilderna då man ibland väljer att inte ha bilder på nätet. Det respekterar jag. Just nu väntar jag på bildvisning av dessa härliga bilder jag lekt lite extra med i photoshop. Barn, baby och syskonfoton i studion. Väggen är egentligen vit. Men titta vad man kan göra. Det är inga önskemål utan på bildvisningen visar jag de också neutrala. Sen går jag loss och redigerar mina favoritfoton dom jag själv känner för.
Glad påsk!

20140416-152953.jpg

20140416-153001.jpg

20140416-153027.jpg

G i l l a   o s s   p å   F a c e b o o k !
B L O G G