Fotografering i Essence Vitaes anda

Jag var tidigare med i projektet Essence Vitae. Där fotografer fotograferar kärleken och livet i familjer som drabbats av en obotlig sjukdom. Vi var många fotografer från hela Sverige. Tyvärr är projetet nerlagt för ett par månader sedan.
Min granne kom in efter sommaren 2013 och berättade att hennes man fått cancer och ville ta bilder på familjen. Då berättade jag om projektet och att de skulle ansöka så skulle de inte betala för fotograferingen. Men hennes man som var sjuk var inte riktigt redo just då. För ett par dagar sedan kom hon in till studion igen och ville boka en fotografering för hela familjen. Jag sa att projektet inte finns kvar, utan att jag ändå gör det gratis från kärleken ur mitt hjärta.
I dag vaknade jag av den blå himlen och solen sken. Vi fick en fantastisk förmiddag i Tyresö slottspark. De tre barnen lekte med såpbubblorna jag hade med mig och vi hade en lättsam och rolig stämning med fokus på barnen, kärleken och livet.

G i l l a   o s s   p å   F a c e b o o k !
B L O G G